Welkom op onze gloednieuwe website!

Wij zijn verheugd om u te mogen verwelkomen op onze gloednieuwe website. Via deze weg zijn we overtuigd dat we onze huidige en potentiële klanten nog beter te woord zullen kunnen staan. Daarnaast blijven we ons sterk focussen op een uitstekende klantenservice en onderhoud van uw wagen.

Op deze site komt u alles te weten over onze tweedehandszaak. Allereerst vindt u hier een recent aanbod van onze tweedehandswagens terug. U kan bij ons terecht voor alle automerken. Indien u niet meteen een geschikte wagen vindt in ons huidig aanbod zoeken wij ook wagens aan op vraag aan de hand van uw voorkeuren en beschikbaar budget. Tenslotte kunt u bij ons ook terecht om uw eigen wagen te verkopen aan een aantrekkelijke prijs.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunt u bij ons ook altijd terecht voor alle mechanische diensten. Wij lossen uw mechanische pech snel op en indien u nood heeft aan een vervangwagen kunnen wij u dit ook aanbieden.

We nodigen u graag vriendelijk uit voor een bezoek aan Garage Dieryck, waar onze medewerkers u met veel plezier zullen ontvangen.

Voor vragen kunt u ons ook altijd bereiken op 057/20.66.66 of op het emailadres [email protected]

 

Met vriendelijke groeten,

Rudy Dieryck

Zaakvoerder

Leave a Comment